17.2.2023

 

Laskiainen kolkuttaa kulman takana, ja laskiaispullat huutavat kaihoisasti nimeäni. Tämä on sitä aikaa, kun somessa tiedustellaan tavan takaa tykkääkö enemmän pullista mansikkahillolla vai mantelimassalla. Itse olen ratkaissut ongelman sillä, että laitan molempia. Ja tietenkin kermavaahtoa, mielellään niin paljon, että olen pulassa sen kanssa.

Alkanut vuosi on mennyt tiiviisti kivojen kuvitusprojektien parissa, monta kivaa lastenkirjaa on työpöydällä tälläkin hetkellä. Ja tammikuun lopussahan saatiin painosta ulos Turo Tyrannosaurus, runomuotoinen satukirjani, jonka toteutumisesta on kiittäminen Taiteen edistämiskeskuksen myöntämää apurahaa sekä kustantajaani Lector Kustannusta

Sain tänään iloisen tiedon: esittelysivuni on luotu Lukukeskuksen kirjailijavierailijapalveluun (jos haluat, niin voit käydä katsastamassa sen täältä )! 
Olen tehnyt muutamia kouluvierailuita omien lapsieni kouluun ja tilaisuudet ovat olleet todella innostavia ja hauskoja, niin itselle kuin toivon mukaan myös läsnäolijoille! Mikäs sen parempaa kuin päästä välillä keskustelemaan livenä lukijoiden kanssa, kuulemaan heidän näkemyksiään, toiveitaan ja mielipiteitään lastenkirjoista. Ja ideoimaan yhdessä! 


Intopiukeana viikonloppuun! 

Kristiina