28.10.2020

 

Hertsileeri kun aikaa on vierähtänyt! 

Monenmoista on todellakin ehtinyt tapahtua viimeisimmän bloggauksen jälkeen. Blogihiljaisuus kertoo osittain omaa kieltään siitä, että asioita on joutunut priorisoimaan välillä kovallakin kädellä ja miettimään mihin oma virta riittää. On tullut todettua, että ihan mihin tahansa ei yksi ihminen riitä. Ei kykene, ei jaksa - ei tämä tantta ainakaan. 

Viime vuonna aloin siis miettimään Murupumpulan ja Design by Kristiinan toimintaa uusiksi. Pohtiminen vei uudistuksiin, jotka johdattivat takaisin perusasioiden äärelle - kuvitusten luo. Siis sinne, mistä kaikki sai alkunsa. Sen myötä päädyin sulkemaan verkkokaupan toistaiseksi, vähentämään radikaalisti markkinatapahtumiin osallistumisia ja miettimään asiakkuuksiin ja kohderyhmiin liittyvät asiat uudesta vinkkelistä. 

Mitä on tullut poistuneiden asioiden tilalle? 

Erilaisia mielenkiintoisia projekteja! Yksi ihana ilonlähde on ollut yhteistyökumppani Draamapurkki (Leena Ylimäki), jonka mielikuvitusta kutkuttaviin draamamateriaaleihin olen saanut tehdä kuvituksia jo muutamaan otteeseen! 
(Mielikuvituskone, Leena Ylimäki/ Draamapurkki, kustantaja PS-kustannus, 2020)

Olen päässyt tekemään muraalin todelliseen hyvänmielen tyyssijaan, Seinäjoen Unelmasalille!

Minulla on ollut mahdollisuuksia järjestää muutamia taidenäyttelyitä yksin ja yhdessä toisten tekijöiden kanssa - huomaan, että pikkutarkan kuvittamisen rinnalle on suorastaan elähdyttävää saada välillä mahdollisuus tempoa isoja siveltimenvetoja. Pidän molemmista työskentelytavoista, mutta parasta on päästä vuorottelemaan. Vaihtelu virkistää ja tukee molempia töitä!

(Puhu minulle sinisin sävyin -näyttely Laihian kirjastossa marraskuussa 2019)

 

Ja kirjat... niitäkin on taas tulossa, kunhan ehtii.

Paletin purkaminen on tehnyt hyvää. 


Kristiina