27.6.2022

Huh hellettä!

Pääsin viettämään perheen parissa mitä suloisinta suvea ja mittumaarin kesäjuhlaa Keski-Suomessa hetken lomaillen, kukkia ihaillen ja järvissä polskien. Toivottavasti ruudun silläkin puolella juhannus meni mainiosti!

Tämä viikko alkaakin sikäli poikkeuksellisissa tunnelmissa, että valmistaudun pieneen taukoon yrityshommien puolella…! Nimittäin sain keväällä Taiteen edistämiskeskukselta 4 kk työskentelyapurahan, jonka ansiosta uppoudun oman lastenrunokirjani ja erityisesti sen kuvituksen työstämiseen!

Tänä aikana Murupumpulan ja Design by Kristiinan yritystoiminnot jäävät hiljaiselle liekille ja heinä-lokakuussa Murupumpulan ja DBK:n tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä, mutta täydennyksiä, tuotetoimituksia ja uusia tuotteita tulee tuutista seuraavan kerran joulumarkkina-aikaan marraskuussa 2022 (yksittäinen poikkeus tähän saattaa tosin olla odotettavissa… 😊 ).

Tätä ennen ehdin kuitenkin laittaa maailmalle vielä kesämalliston postikortteja – ennakkotilaukset lähetetään tilaajille tällä viikolla, jahka saan uunituoreet kortit painosta!

Nyt heinä-lokakuussa sähköposteja ja viestejä toki luen tässä matkan varrella, mutta uusia tilaustöitä pystyn nappaamaan kalenteriin seuraavan kerran vasta keväälle 2023.

Älköön siis kukaan huolestuko, jos työtilini muuttuvat erikoisen hiljaisiksi, täällä taustalla työskennellään ahkerasti!

Ihanaa kesää kaikille - laittakaa varpaat laiturilta veteen ja muistakaa syödä mansikoita!

Kristiina