Murupumpula vasynyt idea keltainen 300px 

Syksyllä 2014 päätin tarttua unelmaani takatassusta kiinni ja perustin toiminimeni Murupumpulan. Murupumpulaa tuli kehiteltyä hiljaksiin vuoden mittaan, kunnes yrittäjyys vei tosissaan mennessään marraskuun 2015 alusta!

Piirtäminen ja maalaaminen ovat kuuluneet elämääni aina, ja niihin pohjautuvat myös toiminimeni tarjoamat tuotteet ja palvelut. Murupumpula on koti satumaisille kuvituksille, tilaustaiteelle sekä postikorteille, näin muutamia mainitakseni. Myös kierrätysmateriaaliin pohjautuvia sisustustuotteita löytyy valikoimasta.

Murupumpula piirtaa sininen 300px

Yrittäjyysajatus tuli ja yllätti pikkulapsiarjen keskellä. Valvottujen öiden lomassa tuuma Murupumpulasta alkoi hiljalleen heräillä. Kun kerran kynä ja sivellinkin tuntuvat pysyvän kädessä, niin miksen hyödyntäisi taitoa? Voisi keksiä jotakin ilahduttavaa lapsille ja lapsenmielisille aikuisille! Tai luoda jotakin herkkää ja kaunista lahjaksi ystävälle?

Espoon kuvataidekoulun kasvatti löysi itsensä aikoinaan Lohjan Kanneljärven opiston taidelinjalta, sitten Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Elämä on kuljettanut juurien suuntaan Etelä-Pohjanmaalle. Kaipa sitä pohojalaasuutta on jonkin verran minuunkin tarttunut, täältä löysin potkua Murupumpulan perustamiselle!

Olen kiinnostunut ekologisesti ja eettisesti valmistettujen tuotteiden tarjonnan lisäämisestä. Tällä saralla Murupumpulasta tullaan kuulemaan vielä lisää. Pyrin käyttämään tuotteissa myös kierrätettyä materiaalia - vaikkapa käytetty tekstiili voi saada uuden elämän. Ajattelen erilaisten tuotteiden käyttöiän pidentämisen vähentävän omalta osaltaan ympäristön kuormitusta.

Murupumpula keinuu pinkki 300pxPidän tärkeänä tuotteiden korkeaa kotimaisuusastetta, ja tavoitteena on tuottaa tuotteita mahdollisimman paljon lähituotantona. Murupumpulan tuotteet valmistetaan Suomessa, suurin osa Etelä-Pohjanmaalla.

Murupumpulan maailma on värikäs ja monimuotoinen - sinne mahtuu päivänsäteitä ja mörrimöykkyjä, tuulessa keinuvia kukkasia sekä metsäneläimiä, hassuttelevia ja unenomaisia ilmestyksiä, taideaiheita laidasta laitaan lempeällä otteella.

Murupumpulointi on jatkuvaa harjoittelua kuinka katsoa maailmaa lapsen silmin. Onneksi sitä varten on mitä parhaimmat personal coachit kotioloissa!

 

Murupumpula toivottaa iloa ja hyvää mieltä!